LABORATORY OF FOOD CHEMISTORY, TOKYO UNIVERSITY OF AGRICULTURE AND TECHNOLORY
研究室のメンバー
服部誠(教授)、好田正(教授)を中心とし、学生メンバー(修士課程、学部4年生)が研究を行っています。
M2 尾野 萌子
M2 齋木 理央
M2 篠原 真梨
M2 新保 仁志
M2 田中 希実
M2 立石 毬華
M2 柴田 航矢
M2 畑石 結衣
M2 吉岡 正樹
M1 徐 祥源
M1 高井 俊季
M1 波多野 慧
M1 吉川 愛乃
B4 幾原 瞳
B4 大塚 桃佳
B4 佐藤 杏梨
B4 脇水 陽菜
B4 若生 悠希
Copyright (C) Laboratory of Food Chemistry, Faculty of Agriculture, Tokyo University of Agriculture and Technology. All rights reserved.