ニュース What's new

受賞のお知らせ / Award

当研究室所属の佐野さん(修士2年)が「最優秀ポスター賞(The 4th International Conference on Forests and Water in a Changing Environment, Kelowna, BC, Canada, Best Overall Poster Award)」を受賞しました。

Kimika Sano, a master course student was awarded the prize "The 4th International Conference on Forests and Water in a Changing Environment, Kelowna, BC, Canada, Best Overall Poster Award".

2015年07月14日

受賞のお知らせ / Award

五味高志准教授が「2015年 日本森林学会賞」を受賞しました。

Takashi Gomi, an associate professor was awarded the prize "The Japanese Forest Society Award 2015".
2015年03月27日

受賞のお知らせ / Award

当研究室所属(現OB)の境さんが「日本森林学会学生奨励賞」を受賞しました。

Masaru Sakai, an Assistant Professor was awarded the prize "The Japan Forest Society Student Award 2014".

2014年03月28日

受賞のお知らせ / Award

当研究室所属(現OB)の青戸さんが「信州大学山岳科学研究所・信州フィールド科学奨励賞Ⅱ種(卒業論文)」を受賞しました。

Kazutaka Aoto, an undergraduate student was awarded the prize "Shinshu Field Science Award Ⅱ(Mini-dissertation) by Shinshu University Institute of Mountain Science".

2013年11月30日

受賞のお知らせ / Award

当研究室所属(現OB)の岩本さんが「第60回日本生態学会大会(静岡)最優秀ポスター賞(生態系管理学)」を受賞しました。

Aimu Iwamoto, a master course student was awarded the prize "The 60th Annual Meeting of the Ecological Society of Japan (Shizuoka) Best Overall Poster Award (Ecosystem Management)".

2013年03月09日