受賞のお知らせ / Award

当研究室所属の佐野さん(修士2年)が「最優秀ポスター賞(The 4th International Conference on Forests and Water in a Changing Environment, Kelowna, BC, Canada, Best Overall Poster Award)」を受賞しました。

Kimika Sano, a master course student was awarded the prize "The 4th International Conference on Forests and Water in a Changing Environment, Kelowna, BC, Canada, Best Overall Poster Award".

2015年07月14日