新たに東京農工大学で生活をはじめるみなさんへ

4月17日(金)に開催を予定していたオリエンテーション(府中キャンパス・小金井キャンパス)は、中止となりました。

オリエンテーションでお知らせする予定であった内容について、資料を以下のとおり掲載します。どれもとても大切な情報ですのでよく読んで、わからないことなどがあれば、グローバル教育院の先生方または国際交流室へご質問ください。

Uploaded here is the information we had planned to share with you during the orientation. Each piece of information is quite important. Please read it carefully and if you have any questions, please contact Organization for the Advancement of Education and Global Learning (EAGL) or International Affairs Office.

東京農工大学での生活にかかわること
 About Campus Life